Rybí speciality mistra kuchaře z kapra, sumce, mořského vlka nebo amura ve škrovádské Hospůdce Pod Kopcem

0
783

Hospůdka Pod Kopcem ve Škrovádu připravila pro své příznivce na pátek 21. července a sobotu 22. července vždy od 17 hodin další gurmánské hody, tentokrát „Rybí speciality mistra kuchaře“. Přímo před očima zákazníků se zde budou připravovat na venkovním grilu rybí lahůdky z kapra, sumce, mořského vlka nebo uzeného amura. „Neváhejte zavolat na telefonní číslo 776 200 250 a rezervovat si místo. Těšíme se na vás,“ vzkazuje hostům zdejší hostinský Lukáš Zeman.

Další plánované akce Hospůdky Pod Kopcem o prázdninách:

18. – 19. 8. – Tortillly na venkovním grilu
25. – 26. 8. – Hovězí steaky na venkovním grilu

Video: trebonskykapr
Zdroj: YouTube.com

Foto: Hospůdka Pod Kopcem Škrovád
Foto: Hospůdka Pod Kopcem Škrovád

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here