Od pátku 26. ledna do neděle 28. ledna se můžete těšit na 1. letošní gurmánský víkend ve výletní restauraci Monaco. Tentokrát budou pro hosty připraveny netradiční zabijačkové a vepřové speciality.
Jelita, ovar, guláš, líčka, párky, klobásy nebo špekáčky
„Mistr Tomáš a Lukáš se na vás těší v pátek od 14 hodin, v sobotu a v neděli už od 11 hodin dopoledne. Přichystali si pro vás domácí výrobky, jako jsou párky, klobásy, špekáčky, škvarkovka, vinná klobása, jelita, jitrnice, ovar, guláš, líčka, nebo burger, a samozřejmě nebudou chybět ani dezerty od Tomáše. Místa si můžete dopředu rezervovat na telefonním čísle 776 200 250,“ vzkazuje místní hostinský Lukáš Zeman. Jak dodává, restaurace Monaco přichází se změnami a jednou z nich je i nový jídelní lístek.

