Richard Herbst: Odpověď na otevřený dopis Ivana Baboráka a Pavla Pavlíčka – Emoce patří k životu

Foto: z archivu Richarda Herbsta

Zdar a sílu Ivánku a Pavle. Emoce patří k životu, stejně jako vůle je ovládat. Demokratické volby jsou projevem svobodné vůle voličů. Stejně tak jako přímá volba prezidenta. Tak to bylo a tudíž je všechno v pořádku. Jó, chtěl jsem volit krásnou a chytrou prezidentku, žel taková nabídka nepřišla, tak snad příště *,-).

Nebyl jsem, nejsem a nebudu členem žádné partaje, pokud neuznám za dobré – nutné něco takového založit. Podporuji lidi, kterým věřím a rád s nimi spolupracuji na všem dobrém pro naši Chrudim. Nehodlám ztrácet čas s něčím, co nemohu změnit. Teď a tady (na našem Chrudimském politickém rynečku) jsou mně nejbližší MUDr. David Kasal, František Pilný, Jan Axmann a další, kdož s dobrou přicházejí.

P.S. Ivánku, Pavle, buďte si jisti, že pokud nastane čas vyrazit na náves a do ulic protestovat proti nepravostem a nebude jiný způsob, jak to napravit, BUDU TAM.

Přeju Vám pohodu, klídek a úspěch ve všem Vašem konání.

Richard *,-)

1 komentář

1. Pokud je toto odpověď na náš Otevřený dopis členům chrudimského hnutí ANO a jeho příznivcům. Tak R.Herbste my o voze a ty o koze. Než komunistická Mlátička Ondráček, také na nátlak veřejnosti, sám odstoupil. O to nám šlo. Měj se dobře i.baborák

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!